mitt stjärntecken

Kategori: Allmänt

Vågen - stämmer ganska bra in på mig


Att bli förälskad är något som kommer med lätthet för Vågen; de behöver ett fröjdfullt och varaktigt förhållande. De är lätta att ha att göra med, charmiga och trivsamma att ha i sin närhet. De är även kända för sin obeslutsamhet!

De är symbolen för diplomati, många stora generaler är födda i vågens tecken, kanske för att de är bra på att delegera arbete och har en naturlig förståelse för rang och ordning. Oftast betyder en varaktig relation allt för Vågen, även om de är flirtiga och lätt hittar en ny om förhållandet inte skulle gå som de tänkt sig och tur är det, för de fungerar inte utan någon speciell. De behöver emotionell säkerhet och klarar inte av att vara ensamma under längre perioder. Det gör att de ofta börjar leta efter ett nytt förhållande innan de bryter upp sitt nuvarande. Problem uppstår när verkligheten inte motsvarar förväntningarna och de får svårigheter med att avgöra vilken väg de bör gå.

Vågen är en charmig sällskapsmänniska som älskar att träffa nya människor. Vågen är helt enkelt speciallist på att umgås med andra. Mycket därför att det ger vågen kunskap och erfarenhet vilket vågen törstar efter, detta kan också ta sig utryck i att vågen (när de inte umgås med andra) slukar böcker eller filmer. Vågen älskar kärleken och tvåsamhet är viktig för vågen och utan en partner eller vänner runt sig känner sig vågen halv och ofullständig. Vågen lägger därför ner mycket kraft och energi på att ordna jämvikt i omgivningen, de avskyr gräl och är mycket diplomatiska och utmärkta medlare i olika situationer. De vill gärna ställa till rätta och lösa konflikter.

Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt. Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar. Eller också kan de utveckla en manipulativ sida som gör att de kan få saker sin väg utan att den andre ens märker att de blivit manipulerade. Trots sin medlande natur så kan vågen tendera att vara riktigt snarstucken vilket ibland gör att de själva drar igång ett bråk trots alla goda förutsattser.

Att fixa ett motorstopp eller lägga energi på andra världsliga ting är verkligen inte vågens melodi. Men ingen fara, om någon får hjälp att bära väskor eller att hantera tråkiga vardagssysslor så är det vågen. Vågen är nämligen oftast både vacker och kontaktsökande, vilket gör vågen väldigt attraktiv för det motsatta könet så till den milda grad att de formligen står och hoppar jämfota över att få hjälpa och behaga den charmiga vågen .

Vågar är som sagt mycket kärleksfulla och lätta att älska och innan de finner den rätta så kan de vara riktigt flirtiga och ombytliga i kärlek. Men när vågen väl lovat någon evig trohet så bryter den inte det löftet i första taget utan de håller sig troget till sin livspartner för alltid eller till dess att omständigheterna tvingar dem att besluta annat. Vågen är mycket romantisk och är en sinnerlig och fantasifull älskare. Vågen är barnkär och trivs bäst med en stor familj.

Lämpligaste yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, såsom frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat, psykolog.

Vågens bra egenskaper

Diplomatisk och fredsälskande
Söker harmoni och balans
Sällskaplig och charmig person
Skönhetsälskande och mycket romantisk
Lojal mot sina vänner
Artig och bra på att lyssna
Kärleksfull

 

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

Vågens mindre bra egenskaper

Kan vara rätt lat
Ofta obeslutsam och ombytlig
Flirtig, ytlig och nöjeslysten
Lättlurad och lätt påverkad
Egen kär

tröjor

Kategori: Allmänt

if you live to be 100

Kategori: Allmänt

onsdag

Kategori: Allmänt

Igår var vi med Riki till veterinären där han fick vacin och chip i nacken. Han var så duktig lillkillen :) han blev lite ledsen av chipet, rätt så stor nål/kanyl ? det var. Idag har vi haft karaktär, hemma på lunch nu. Ätit köttbullar sås och makaroner gott! nu är man mätt och ska snart tillbaka och sminka agnes (90-tals sminkning) Nästa vecka blire 80-tal.

never

Kategori: Allmänt

"Never take someone for granted. Hold every person close to your heart, because you might wake up one day and realize that you've lost a diamond while you were too busy collecting stones."mode blogg
http://hannalicious.devote.se/

vårmode

Kategori: Allmänt

Till våren blir det att skaffa sig lite färgglada byxor. Kanske ngt i stil m de här :) ?

måndag

Kategori: Allmänt

 

 

nu ska man ha det hära i munnen ett tag medans

man ser på ett avsnitt

 

 

 

 

var nys ute och lekte lite i det fina vädret

Kategori: Allmänt

Riki

Kategori: Allmänt

Riki sover sött i hundbädden :)

<3

Kategori: Allmänt

Nu är han äntligen hemma hos oss :)

fiskbensfläta & femfläta

Kategori: Allmänt

 

borste

Kategori: Allmänt

Självklart är det inte bara produkterna och kosten som spelar roll för ditt hår. Utan även vilken borste du använder. Har du långt, trasslig, torrt, statiskt hår. Eller till och med löshår:


Så är ett hett tips är att använda en sk. ”svinborste eller kuddborste” med svinhår. Naturligt svinborstet hjälper till att släta ut fjällskiktet på hårstråna och agerar även anti-statiskt så du får ett mjukt och följsamt hår.


Och samma regel gäller produkter som borstar. Investera i BRA & LYXIGA produkter. För det lönar sig alltid i slutändan!

 

 


lördag

Kategori: Allmänt

Igår var vi och firade Julia som fyller 19 år :) var jätte trevligt blev bjudna på massa smått och gott. Sen såg vi film och svammlade på som vanligt m lite roliga samtalsämnen ;) Idag blir det nog bara ta det lugnt m älsklingen. Ska även på middag hemma hos mamma. Då kmr nog alla syskon och deras respektive. Lite tradition för oss nästan att det är middag hos mamma lördagar :) tycker det är trevligt. Ha en fortsatt trevlig helg alla ! Kram

waterfall braid

Kategori: Allmänt

Snygga flätor