Kasst väder, dåliga kläder

Kategori:

Har idag ätit middag hos mamma efter det var vi och fikade hos patriks föräldrar , träffade även pappa och ritva på stan så dom kommer kanske förbi i morgon hit och ser hur vi har det :)
 
KASST VÄDER , så finns inte så mkt att göra. Har beställt ögonfransnäring - Xlash - som det heter, många som rekomenderar det, man får längre fylligare, starkare, svartare.böjdare fransar. Resultat varierar från person till person. Skadar ju inte att testa tänkte jag, vem vill inte ha bättre kvalla på fransarna ;) ? + att jag fixade 200 :- rabatt på de. så 300 :- fick jag det för och ska räcka i flera månader sägs det. Ingen nära som testat nå liknande så får bli den första så får jag rekomendera de till andra;) Fanns väldigt många och olika märken på ögonfransnäring. Hörde att neu-revita lash är också bra men att de är rätt starka så dom som har känsligare hud/ögon (tex.jag) blir lätt röda om ögonlocken och att de inte far bort så lätt och att ögat kan bli irriterat. Men att xlash ska vara lika bra men utan rött ögonlock.
 

Lillgubben under filten

Kategori:

Visst är jag söt ?
Ser ut som att han tänker det :p
Kan inte göra annat än hålla med :)
 

Fredagsmys

Kategori:

 
 

Idag har vi varit hos mamma och fixat / stylat henne inför firmafest. Hon blev jätte fin! Har även varit in på rinas idag och kollat mitt schema inför kommande arbete. Söndag börjas det 12-16 , så ska ngn handla smink passa på att göra det på söndag då jag jobbar ;) alltid kul då de är lite fler kunder. Iaf då jag var där så passade jag på att köpa ett nytt läppstift (lite billigare sådant, en färg ja inte brukar använda ,men blir nog fint nu till sommaren då man är brun) Köpte även ett nytt nagellack och en BBcream till mamma = Dagcreme med pigment i. Efter allt så for vi och handlade massa gott. Så ikv blir det äta jordgubbar,kiwi,vindruvor med daimgrädde och på sidan om saltakex och olika ostar. Och så en bra film på det !
 
 
 
 

Torsdag kväll

Kategori:

Var för ett tag sen och åt middag hos patriks förräldrar. Så nu är man mätt och nöjd. Men väldigt sugen på nå litet gott ;) Igår var vi en sväng till happis & rajala. Fick med mig hem en ny ''finare'' kofta , byxor som var på rea, lite ny scrapbooking och en taklampa från ikea som vi ska ha i vardagsrummet. Nu fattas det bara en taklampa till sovrummet , men det skulle vi mest trolig få av siri då hon ska köpa en ny till sig själv. Nästa projekt blir nog att fixa hallen, lite nya hallmöbler och sånt. Är väldigt nöjd med hur vi har det i lägenheten, passar oss perfekt. Tills vi då vill ha större , men de får bli senare ! roligt men jobbit att flytta !

Snart ska vi bege oss mot stan för att handla lite sen ska jag sola några minuter för att hålla brännan. Varför blir jag bara brun på kroppen men inte ansiktet ?

Jag i turkiet. Har typ ombre. Dock inge mer ;)

Lilli

Kategori:

Ja då var man hemma igen

Kategori:

Ja då var man hemma igen. Så fort vi kom hem från stugan så dammsög vi och skurade vi golven. Sen badede vi Ozzi efter det hoppa vi själva in i duschen. Sen fix och hem till peter för grill och fest. Spelade även kubb, nå volleyboll vart d tyvärr inte. Får bli någon annan dag :) Sen for alla till vassholmen , hade från början inte tänkt fara så hade inte med mig legget / id /pass . men de hann man ju glömma bort då micke så gärna sku ha med oss så då for vi dit ändå men inte riktigt hela vägen ;) Blev inte direkt å fara dit då man nu va tvungen att ha legg så då for vi till tina och björn och hälsa på. Myste massa med bäbisen och så såg vi lite film. Patrik knaprade på björns godis. haha. Annars har det varit en super trevlig helg förrutom lite små grejer som inträffat. Nu till ett annat samtalsämne. Hörde en diskusion om att de är så många som lägger ut mycket bilder på sina barn då de är nyblivna förräldrar. Och de tyckte då att de var lite ''fel'' , man ska inte lägga upp så mkt bilder på sina barn (fb) man ska inte leva genom sina barn , att man lever inte själv...och så vidare,blablabla. Och när man köpt ett husdjur tex hund att de är ''fel'' eller inte fel men tråkigt och att man inte ska lägga upp bilder på den då. M typ texter som att här leker min vovve med sin nya boll. Under hela samtalet tänkte jag som ööh? Antagligen lägger man upp bilder /om man nu lägger upp bilder, så är det sånt som har med ens liv och fritid intressen , hobby att göra. Inte lever man sitt liv genom barn eller djur för det. Om min hobby är att fota natur då? ska man bara lägga ut ego bilder eller ? oj vad orginellt, kan säga att de inte är det intressantaste att se på. Så vad folk väljer att lägga upp är deras ensak. Och de är nog många som GILLAR att se söta barn och djur. bara bilden får en att må gott :) Antar att de som deltog i diskusionen inte riktigt tänkte så långt. Ingen big deal , men tyckte det var lite intressant att skriva om då jag själv har fotografering som en liten hobby. Jag uppskattar mycket av det vackra i natur och allt omkring oss och de vi har nära. Så fotograferar de med nöje ;) Tänkte även såhär att tex fb, finns grupper man kan gå med i som har samma intressen som dig tex mittelspitz klubb där finns flera hundra bilder på deras husdjur medlemmarna har laggt ut och massa diskusioner och tipps om just som som har att göra med det. Varför man har sånt är för att de vill, vill se billder och diskutera om just de dom tycker är intressant/intresserar sig för. Samma sak finns ju för nyblivna mammaor och pappor. Säkert för masssssaa annat också. Så är man inte intresserad av att se sina vänners liv / de som de tycker om ,vad de håller på med. Så klicka inte på bilderna (; så lätt äre seru :)


Haha nu fick jag skriva litegrann ;) Hade så bra nu, sov gott <3

midsommar

Kategori:

är på stugan nu. fint vädrr har de varit hela dagen. känns som att den här sommaren inte blir lika varm som förra. skriver från mobilen så ni får ursäkta mina stavfel som jag inte orkar ändra:)har hittills ätit grillat och solat lyssnat musik. ozzi har sprungit lös ett tag men sen fick  han vara i lång lina. nu när vi alla gick in i en av stugorns så däcka han direkt ;)sömnig och liten är han . sen på nå tag ska vi basta.tror tyvär inte de blir nå bada för mig är så förkyld så vet inte vad. vill gärna bli frisk så fort som möjligt så jag kan jobba i sommar. 
 
glad midsommar till er alla!:)

Idag är Ozzi 4 månader !

Kategori:

 

naaww

Kategori:

Fun. - Carry on

Kategori: Allmänt


Vilken ?

Kategori: Allmänt




Vill ha !

I love you

Kategori: Allmänt

lite av varje

Kategori: Allmänt

Är så himla sugen på att shoppa, spendera en hel dag i lule. Behöver nya sommarkläder. Tanken var ju att jag skulle shoppa då jag var i turkiet men då gick de ju åt så mkt pengar till taxi varje dag och till mat då hotellmaten var så dålig. Köpte istället födelsedagspresent till mamma och patrik. De ända jag köpte till mig där var alkohol mat taxi typ :) haha. Vi hade tur med vädret hela veckan vi var där. Jävligt kul när vi for ett gäng på kvällen och badade. Sååååå stora vågor var det ! Men synd nog höll ja på att drunkna varje gång vågorna smälde ner skallen i botten. Fick dra sig efter sanden under vattnet fort till land. Lite panik fick man ju. Tur sen så hjälpte killkompisarna sen med att lyfta en ovanför vågorna och då var det jätte kul. kunde simma hur lungt som hellst;) Lite sen uppdatering från hur de var i Turkiet.

Nu till dagsläget! Tina är på sunderby BB. Hoppas allt kommer gå bra och att hon inte behöver vänta längre. Alla är uppspelta och längtar att få se den lille. Kom ut nu :) <3

Medans hon och björn är där är vi Labbevakt. Ozzi och han går bra ihop. Ozzis öra har börja resa sig, man får hoppas det håller sig så. Nästa vecka ska han vaccineras också.

Vad mer ska jag skriva om? Studenten och balen gick jätte bra:) Synd bara att jag dragit på mig en rejäl förkyldning från turkiet så fick pudra näsan ofta för att de röda från att jag snytit mig 1000 gånger inte skulle synas så bra.

På tisdag börjar jag jobba! Fredag ska vi alla till stugan. Då ska vi äta god middag bada basta och vad alt annat man kan hitta på, blir även att sova där. Sen lördag så ska jag patrik och ozzi till peter och grilla / dricka. Micke och nå fler skulle också komma. Får se till att ha med kameran så man får lite bilder från kvällen ;) Bara de nu inte är massa tråkisar där som inte vågar va m på bild. Alltså syftar inte på peter o micke patrik då :)

Nå nuuu har jag ju skrivit lite ;) Å mer blire inte idag. Puss


innankrogen vimmelbild

Kategori: Allmänt

Jag, Agnes och Viktoria

Studenten

Kategori: Allmänt

 

lill pojken :)

Kategori: Allmänt

Ozzi i gröngräset

Kategori: Allmänt

 

 

 

Nu är det sommar !

Kategori: Allmänt

Turkiet / Alanya . Klassresa 2012

Kategori: Allmänt

Agnes, Elin, Malin, Madde, Vicki, Julia

 

Robin hood garden med vänner

 

Elina & Madde

 

Robin hood

 

The beach, Nikita & Sabbe. Även en herrelös hund

 

Resturang   Annie & Agnes

 

Resturang   Malin & Madde

 

Utsikten från resturangen

 

Vår balkong

 

Vårat rum

 

Madde, Elin & Sabben hotellet (royal palm)

 

Nikita, Julia & Elina

 

Klassen, Hv3

 

Massa hus

 

Partybåt (piratgrottan)

 

Turkar från partybåten

 

Beach party

 

Agnes & jag

Ozzi

Kategori: Allmänt

 

 

 

 

Vår lilla ängel <3

Balen 2012

Kategori: Allmänt