Valborgsmässoafton

Kategori: Allmänt

Nu är man hemma hos Patriks förräldrar . Har ätit grillat, nooommm. Har ävn fått fixat i vårat nya sovrum , tapeter och sängen. Blir jätte fint ! Fortf lite saker kvar att göra med det går frammåt. Bra att man har en familj som hjälper till då det behövs :) Aja , nu måst ja gå ! Trevlig valborg !! Hejs <3

Fint för bra pris

Kategori: AllmäntAllt från nelly.com passar bra för varma sommardagar. Volanger, spets,virkat, djup rygg, färgglatt

I KNEW IT !

Kategori: Allmänt

Whats your problem?!

Kategori: Allmänt


p.s   gammal bild

Helg igen

Kategori: Allmänt

Tiden går fortare än väntat, vad ska man hitta på ? Har så mkt ideer så skulle typ behöva skriva en roman elr nå haha. Idag har man handlat massa nödvändigheter på apoteket , tagit ut recept även köpt bomulls pads, tandkräm, ansikts scrub ansiktsvatten å vare nu mer var :) en liten påse godis å chips följde även med oss hem från repa. Imorgon ska vi äta palt hos mamma , kommer bli gott !:)


ba ngn bild på mig sen nyår

Playing God

Kategori: Allmänt

hmm...känner för att skriva av mig, men vet ändå inte riktigt vad jag ska skriva. Tusen tankar i huvudet just nu. förstår inte hur folk kan glädja sig åt andras misslyckanden elr sorg, att endel bara leker med människors känslor. Ingen är perfekt och de är jag väl medveten om. Men känner att de flesta tar varann förgivet, att de alltid kmr finnas där, men så är det inte. Ta vara på tiden ni har och era nära/kära. Tänk en gång extra före ni säger ngt ni inte borde och ifall ni säger något riktigt illa till den ni älskar och menar det så är det inte kärlek. Ord gör hundra gånger ondare än slag. och man slår inte på ngn som redan ligger ned. Tanken räknas men även handlingarna. Säg inte emot om man har rätt elr ni inte har nå att komma med.You don't have to believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror


Tävling

Kategori: Allmänt

http://four.blogg.se/2012/april/vinn-spotless-kit.html?_tmp=f81e9b7289006fb38db88e2c34746ebf2edc588b

Man kan vinna ett kit från spotless ! Tänk om man skulle vinna ? Det skulle vara perfekt då jag snart har slut alla ansiktsprodukter och måste köpa nya. Har aldrig använt spotless men hört att de ska vara bra, skulle även vara kul att testa om det skulle passa ens egna hud.

såå fint

Kategori: Allmänt


Älskar klänningar med öppen rygg

shhh....

Kategori: Allmänt

vad tkr ni ?

Kategori: Allmänt

Kanske ngn sånhär text i sovrummet ? och isf vilken :) tyckte alla var fina.
(typ ovanför sängen) Eller om det nu passar bra ngn annanstans i lägenheten.

Bilder från mobil

Kategori: Allmänt

Dagen vi firade Malin. Blixten gör så jag ser blek ut.

På krogen träffa jag massa roligt folk.

ramtamta

Kategori: Allmänt

Yes! fick reda på idag att det blir flytt senast 1 maj. så om 2 veckor ! inte länge kvar ;) kmr bli kul. De första blir nog att tepetsera sovrummet, tapeter å allt redan färdigt köpt. Sen äre ju dehär m sängen..vi ska ju få en ny säng som är lite större, men inte allt för stor då sovrummet är rätt litet och plus så sku vi ändå inte behöva så jätte stor då vi alltid ligger nära varann. men iaf så måste vi ju få sålt den här sängen och köpt den nya pga. tror inte man orkar konkaronka upp å ned med den här sängen som nu befinner sig på högsta våningen och sen ta den till ny lägenheten upp för trappor och sen ner igen för vi ska ha dit en ny :) haha ni hör ju hure låter så lika bra vi får sålt den här och sen tar vi dit den nya :) har även ett köksbord på blocket (det vi hade förut, glasbord) som vi vill få sålt. Men får ju hoppas :) nu byter jag sammtalsämne till vår lilla vovve, han har typ blivit rummsren :) Glad för det, och hans blåsa verkar hålla ut längre också. kmr bli mkt lättare att hinna ut med han då vi sen inte bor högst upp. Men han verkar ändå trivas här med oss, alltid lugn å snäll. Många frågar om han har börjat bita på innredning dsv, men till min förvåning har han aldrig gjort det som jag är jätteglad över. Men han vet nog att vi skulle bli väldigt sura isf ;) han håller sig till sina ben, och på morgonen så slår han dom i marken så patrik brukar skämta om att det låter som en byggarbetsplats, man förstår det då man hört det haha. Vad finns det mer att berätta ? joo att jag har jobbat nästan hela lovet men då bara några timmar om dagen som är skönt och alltid bra med lite extra cash. Idag var vi förbi tina och björn såg på bigbrother å pratade en massa. käkade som vanligt upp lite onyttigheter ja hittade haha. men blir ofta så att ja blir hungrig då ja kmr dit så trycker man i sig en popcornpåse elr två ;) medans dom inte alls är sugna. oj blev ett ovanligt långt inlägg ser jag nu. Säkert massa stavfel som råkats bli med farten men ändå inte så många som läser min blogg. Men OM NI läser det här , kommentera vettja så vet ja vilka som läser :) de är ju kul att veta. Vet hittills bara syrran och patrik ibland hehe ;)

Nåja godnatt på er alla <3

bild från klassfest

Kategori: Allmänt

från vänster
Madelene.H, Madelene.S, Nikita, Viktoria, Jag (mitten)

nattiii

Kategori: Allmänt

Idag har man varit i happis, har köpt ett nytt köksbord väggklocka batterier ljus och ljusfat elr vare nu heter å lite smått å gott :) Kmr bli sååå fint i nylägenheten :) Har även varit och hälsat på patriks förräldrar, ätit middag och sett fotboll, barca-milan. Snart blire sängen. Puss o go <3

Mina två sötnosar <3

Kategori: Allmänt

 

Var nys ute och kastade boll ute m riki & patrik, synd var att hunden nu inte var så intresserad av bollen då det fanns så mkt annat kul att kolla på :p tex. snö, sten, grus, lera, lite mer snö och snööö. Han verkar tycka det är roligare att leka m boll innomhus. Nåja han lär nog fatta vinken då han blir större ;)

awesome

Kategori: Allmänt

Klassfest i lördags, mkt lyckad kväll kan ja säga ;) Först var vi hos Evve och käka pizza, blev säkert mkt över. Efter alla blivit lulliga for vi på krogen. Där hade vi boka 2 spritbord. Träffa även roligt folk ute. Här har ni en bild på min snygga klass ;)