mörkbrunt

Kategori:

 
Såhär ser färgen ut på mitt hår i det ljuset vi har inne. Lite ljusare ute är det. inte bästa bilden menmen.. Skönt med ny färg och noll utväxt ! inga blonderingar eller sånt ska röra mitt hår ;) Allt hår syns inte på bilden då det har knölat sig i min tröja som syns lite till höger på bilden. Är sugen på att göra hårförlängning, men då är frågan vem som kan göra det på mig?:p lite omöjligt själv. Och är rätt så less på clips. men får se om d blir av. Någon som har nå tipps på bra hårvårdsprodukter ?
 
 
 
 
 

Hemma igen

Kategori:

Igår på förmiddagen for vi till stugan och kom nys hem. Har haft det jätte mysigt med bastu, bad, god mat och roligt sällskap :) Skönt att kma iväg från allt ett tag. Har hunnit ta en lååång dusch med hårinpackning , peeling, ansiktsmask. Efter ja fönat håret blir det fixa till lite här hemma. Ska även hinna bada hunden och klippa lite hår kring trampdynorna. Ska nämligen på utställning i luleå i morgon. Kommer bli kul :) Nåå nu ska ja gå och tvätta bort ansiktsmasken. Några bilder från igår


 

sett klart

Kategori:


Sett klar säsong 1 & 2 av hundcoachen med Fredrik Steen som han heter. han är 36år gammal. Idagsläget har han 4st schäfrar.
 
Vad är det vanligaste problemet som hundägare stöter på?
- Brist på ledarskap. Det är skittråkigt att höra ordet ledarskap hela tiden för det är lite negativ klang i det, eller har varit i alla fall. Men ledarskap innebär också att man ska guida hunden genom livet, vara en stöttepelare. Givetvis också kunna sätta gränser, men ledarskap är ett måste för att kunna ha en kommunikation med sin hund. Har man inget bestämt ledarskap så spelar det ingen roll om man berömmer hunden för det tar ju inte hunden åt sig. På nåt sätt är ledarskapet nyckeln till all problemlösning. Säger Fredrik.

Har sett nästan alla säsonger av cesar millan och han är ju verkligen något. Man lär sig väldig mycket av att se sånna program. Som dom säger, man skall inte krångla till det så mycket. Märker att i cesars program är det lite mer extrema fall och mer amerikanskt då såklart. Är ju lite skillnad på hur vi lever här. Men tycker cesar är toppen. Kul att se hundcoachen då han tar med lite vanligare situationer som när hundar inte gillar hantering av kloklipp eller tex skäller vid dörren dsv. Hoppas många tar till sig och lär sig :)

At the moment

Kategori:

Imorgon kommer nog vårt paket som innehåller gardiner + handukar. Kmr bli så fint då vi fått allt på plats. Har även fått nya prydnadskuddar av mamma som vi ska ha i soffan. Köpte 2 krukor igår som även dom kmr passa bra. Är just nu hemma hos Tina. Hon har färgat håret på mig. sitter just nu med inpackning i håret. Tog lite söta bilder på Ellen tidigare idag som jag tänkte bjuda på ;)
 


Bilder från promenaden idag

Kategori:

 

Ny hårfärg

Kategori:

Nu ska jag och patrik ut på promenad :) Efter det ska vi hem till systeryster som ska färga håret på mig. Less den här färgen nu, så kmr bli mörkare. passar prima nu till hösten :) får väll slänga in ngn bild på resultatet ngn dag framöver . Hade bra alla !

körsbär

Kategori:


Idag har man jobbat från 10-15, ganska skön tid att jobba, även bra betalt då d är helgdag. Ska jobba i morgon också . Köpte även lite nödvändigheter som en stor klämma till håret, bra att ha då ja inte alltid orkar med snodd ;) anisktsmask och rengöring och olja för ansiktet (torr hy) super bra! även ny nagelfil. Efter jobbet for jag & patrik till mamma och åt middag. Färgade brynen på mamma och sen så var vi ute på gården rätt länge då det var så skönt väder. Ozzi sprang omkring som vanligt :) Passade på att plocka lite körsbär, finns hur mkt som hellst ! Tänkte att ja kanske ska göra en paj elr nå , blanda i lite blåbär som vi också har massor av :) Här får ni en bild av mina mummsiga bär ! och bild på hur trädet såg ut tidigare ;) Fullt m blommor, fint

clothes

Kategori:


Vill ha massa mysiga tröjor till hösten, allt från stickat till vanliga :) Men gillar alltid då de är ngn liten twist på dem. Även hittat massa fina basplagg o party plagg som passar bra för kyligare utekvällar. Har ju fått lön nu, men hälften av allt kommer gå till olika räkningar + fakturor :o nåmen får se hur mkt som blir kvar ;) Juste ! Sku behöva en jacka ! ska kika vidare på det .
 

igår

Kategori:

nåjåå

Kategori:

Håller just nu på att tjorva med min nya skrivare. Försöka förstå sig på alla intällningar fack och vad allt som de innehåller :p lesss.. Kan man inte bara stoppa i papper o så får de flyta på .. men neee.. Vad har man gjort idag ? Jo jobbat , men inte så länge. Jobbar hela veckan. Har även ätit hos mamma. Varit på colorama och köpt tapeter /kalixbo betalar. Kmr bli jätte fint när allt är klart. Har även rivit massa tapeter. Så vi är i gång igen. Tina och Ellen är här på besök just nu. Ska bjuda på lite blåbärspaj som jag gjorde igår :) Hade gött !!
 
 

give meee

Kategori:

 

hemma efter jobbet

Kategori:

Hemma efter jobbet nu. Hungrig och ont i huvudet. suck.. Och inte fick jag min skrivare idag heller :( nå i morgon måst den ju kma ! Dagen har i allmänhet gått ganska fort. Blir kanske film kväll elr nå liknande hos t o b. Senast såg vi The hunger games. Om ni inte sett den se den ;)
 
 
 
 

to understand the future we have to go back in time

Kategori:

Hälsat på hos farmor idag. Var jätte trevligt. Ozzi hade kul med sina nya hundkompisar, lekte säkert i 3h i sträck. förklarar varför han somnade så fort i bilen. Nå annars har vi inte hunnit med så mkt mer idag. Varit förbi mamma en sväng och hämta lite grejer och pratat. Patrik håller på att steka palt som vi fått från siri. Även skickat efter ett överkast till sängen + kuddar & bokhylla till sovrummet. Igår skickade vi efter en ny skrivare som tidig födelsedagspresent till mig själv. Välbehövligt !  Så mkt som jag håller på med bilder dsv. Den kmr mest troligt i morgon em, elr fredag. längtarlängtar..
 
 
 
 

Av hela mitt hjärta

Kategori:

2012-08-07

Kategori:

Varit förbi en sväng till djurmagazinet, köpte 2 nya ben till vovven. Även varit på bhk i över en timme. Inga mygg idag ! Gick även jätte bra m träningen. Börjar gå frammåt. Men gör inget som är alltför ansträngande. Nu ska jag nog börja dammsuga och sen ta fram mopp & hink å skura golven.
 
Skönt m lite ledighet. Förslag på vad man kan hitta på i morgon ?
 
jag & ozzi , hehe rooosa byxor ;)

morgon mys

Kategori:

im all yours

Kategori:

Hemma just nu efter en kort visit på bhk, så jäävla mkt knott & mygg. Har jobbat idag, inte hunnit göra så mkt mer. Ätit middag hos mamma, ingen nyhet. Fick som uppdrag att sälja lite prylar hemmifrån så hoppas att ngn nappar:) fina och oanvända grejer så. I morgon är jag ledig så då ska vi nog hitta på nå kul. Snart eventullet nästa månad så ska vi börja fixa här i vardagsrummet, kmr bli snyggt ! Byta ut fondväggen vi har nu till en annan. Köpa nya gardiner dsv.

Ser att jag fått lite fler läsare nu :) Alltid lika svårt att veta vad man ska skriva om, så blir att jag lägger upp mkt bilder, en bild säger ju mer än 1000 ord ? eller hur det nu var ;)
 
 
 

Bilder som jag tog idag

Kategori:

Tina Ellen Björn

Jag vill att verkligheten bränns

Kategori:

Kom just hem från Siri & Göran, Siri fyller år idag så har blivit bjuden på fika o hon fick present. Verkar som att hon vart nöjd, passade på att färga brynen och fransarna på henne då vi var där. blev jätte fint :) Senare idag så ska vi äta middag hos mamma efter det kanske BHK om vi hinner, har även lovar T o B att jag ska agera fotograf. Kmr bli kul.

Såg även på Lindas blogg att hon testat ngt som heter hair colour chalk. Det är ngt jag själv skulle vela testa, får väll ta det nästa månad då man har mer pengar. länkar till hennes inlägg om det.
 
http://www.lindahallberg.se/2012/08/fixa-hetaste-hartrenden-utan-att-farga/
 
 

bilder från idag

Kategori:

 

black n white

Kategori:

 

hehe

Kategori:

good time

Kategori:

Japp då vare bokat tid för gaddning den 12 sep och 3 okt. Lite så att man längtar ;) Var länge sen man låg under nålen nu. Vill ju få klart det jag påbörjat !även börja med andra projekt :) hehe. Nå idag har jag jobbat från 10-13 , häärligt kan ja då bara säga. Nu hinner man ju göra ngt av dagen. Kanske blir att fara en sväng till BHK. Var ju kul senast så. Igår såg jag o patrik men in black 3. Nog var den ganska bra. Inte som ettan då men den gick att se. Är ju Will smith som gör hela filmen;) Har köpt 2 sängbord för ngn dag sen också, blev jätte fint! Och bra pris var det också, tänkte köpa en från ikea för 500 kr st. En tjej hade exakt likadana som hon sålde 2st för 400kr. Då slog vi till direkt o nu är dom i vårt sovrum.