Riki 13.v

Kategori: Allmänt

 

Har även gjort en liten blogg om Riki med massa bilder och lite texter då och då, alltid kul att kunna blicka tillbaka och minnas. Även kul att se hur han utvecklas, han växer ju så fort ! www.hundenriki.blogg.se

Tävling

Kategori: Allmänt

bild tagen från linn-lay.se

Var in och kikade på http://epicfaiil.myshowroom.se/ och såg att man kunde tävla om valfri vara värde 300:- (linn-lay.se) , så tänkte varför inte ? :) Nu är det bara att hålla tummarna. Turen värkar aldrig vara på min sida då det gäller tävlingar, men hoppas kan man alltid :)

Totoro vägg

Kategori: Allmänt

Bild på barnrummet som jag och tina målat för nå tag sen på fri hand :)


mobilkamera

Tävling hos theWhiteOne

Kategori: Allmänt

2012-03-22

Kategori: Allmänt

Ja då har man fått gjort en massa finska (skolarbete). Har nu kvar ngr skriv uppgifter, läsa en kort novell och sen slutprov. Vill få det gjort så fort som möjligt. Även betalat in alla pengar till klasskassan. Har klickat hem en bikini från h&m som jag kan ha i turkiet. I morn har jag APU, som vanligt då. Sen får man se vad som händer. Inga speciella planer för helgen..än så länge :) Läst om BB i tidningen och sett idag att Sipan har fått åka. Bra beslut ! Man ska inte få uppföra sig som han. Hoppas alla i huset skärper sig (:



klickat hem

Kategori: Allmänt

 

fyfan

Kategori: Allmänt

Ni som ser på bigbrother läs det här.

Länken nedan

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article14557769.ab

Det här tycker jag är så fel och borde inte tillåtas!

haircut

Kategori: Allmänt

keep you feet on the ground

Kategori: Allmänt

Har köpt tapeter till nya sovrummet idag också. Kommer bli jätte fint, vardagsrummet får vi ta senare när vi blivit ''rika'' haha. Nåmen hoppas allt löser sig. Längtar till vi får flytta så man slipper alla trappor och det är ju så kul att inreda! använda sin kreativitet ;) i morgon fyller björn år, köpte present till han idag. Blir nog att fara förbi dom i morn.


Bild på Tina & Björn

fan vad allt ska kosta ;s

Kategori: Allmänt

Rekordhögt pris på bensin !

här kan ni läsa mer om det.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14550593.ab

Ska även snart utomlands m klassen, försöker spara pengar men går ine alls så bra just nu när man måste betala pass, spara till fickpengar , månadspeng till klasskassan 500:- + att d i klassen inte orkar sälja saker så måste vi lägga ut 200 :- var. 600:- skulle tydligen balbiljetterna också kosta. Så vet inte hur ja ska klara mig. Vaccinerade Riki idag hos vet. och det kosta ca 419 :- . Nej rika är vi inte. Å va faaan höjer dom bensinpriset föörr ? :( Huuujjjaa..

hey i heard you were a wild one

Kategori: Allmänt

Vår vackra katt Lilli

Kategori: Allmänt

 

Beyonce Pulse

Kategori: Allmänt

Ny parfym som jag kan rekommendera. Luktar sött men ändå fräscht :)

bilder

Kategori: Allmänt

 

 

 

 

2012-03-17

Kategori: Allmänt

Varit på middag idag hos mamma, lasagne och frukt till efterrätt blev vi bjudna på och det var NAMM NAMMM :) Sen har det blivit att fota lite utomhusbilder på hundarna, tina och björn är hundvakt hela helgen till en 8månaders jack russel tik som är jätte gullig :)








Riki och hans vänner

Kategori: Allmänt

 

 

hårtrend 2012

Kategori: Allmänt

 

 

Vad tkr ni om dessa trender ?

ja och så var den dagen över

Kategori: Allmänt

Skola från kl 8 till 15. Sminkade 70-tals sminkning på varann, rätt kul faktiskt men inte snyggt kan ja då säga. Iaf inte som vi sminkade, blev både disco Abba stuk och punk rock. Nästa vecka har vi friluftsdag så ingen karaktär :/ Men veckan efter det blire 60-tal. Fick även veta idag att vi har fått lägenhet ! Kmr bli så kul :) inflyttning 1 juni, kanske före får man hoppas:) idag har man även hunnit med att sola 18 min, hyn blir så trisst å blek på vintern men tur kommer ju sommarn snart.

tisdag

Kategori: Allmänt

Hade ingen skola idag så då for jag patrik och vovven till happis en sväng, fick inte med oss så mkt men vet iaf vad det blir att köpa nästa gång vi åker dit. Såg en stor fin klocka som vi tänkte skulle passa bra i nya lägenheten och ett nytt matbord som vi hitta på ikea, kolla även ny sängram men det skulle han mest troligt få i födelsedagspresent. Vi roar oss nu med fula appar på mobilen som man får skratta åt. Sen blire se BB som vanligt, fan va trisst att Hanna stack hon var ju underhållande. Sipan är fan vidrig! + flera andra i huset.



Riki åker bil.....på ''min'' plats :p

Kategori: Allmänt

 

lite hårinspiration

Kategori: Allmänt

yahoo

Kategori: Allmänt

Har fått mina studentkläder nu. Jätte mysiga , ett par marinblå mjukisbyxor m texten STUDENT 2012 Annie Savinen på benet. En gråhuvtröja med vit text student 2012 och ett par vita spetstrosor. Kanske lägger upp bild på dom om jag ids. Idag blir det att göra bort lite skoluppgifter. Behövs! Riki är även duktig och har lärt sig orden nej, sitt och varsågod, väntar alltid fint, men dock lite otåligt då han ska vänta på sin mat:) börjar även lära sig ligg. Och promenerar uppför trapporna gör han också men nerför är inte lika kul. Vi ska ju ändå flytta så blir inte alls lika mkt trappor som nu.


Elle med snopptrårtan;)


Henna Elias och jag

Bilder från lördagen, låna av Carro :)

 

igår

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Patrik och kolla på en lägenhet i näsbyn.
Har 7dagar på oss att bestämma om vi vill ha den elr int.
Är inte helt säkra än men om vi inte hittar annat så blire den:)
Såg fräscht och fint ut, han hade tepetserat om där, men tror
ändå jag kommer vilja göra det också, lite väl mörka och annorlunda
färger för min smak ;) Sovrummet blir nog prio 1.

Längtaaar tills man får inreda dsv :)

Life is

Kategori: Allmänt

..

Kategori: Allmänt

Vad tkr ni?

Kategori: Allmänt

Rebelle features top notes of strawberry, ginger, and plum; a heart of vanilla orchid, heliotrope, and cacao absolute; and a base of musk, amber, coffee, and patchouli. Named after her grandmother’s nickname for the singer, the new scent will appeal to both sensual and edgy sides.

bloggkeen

Kategori: Allmänt

 

 

Promenix

Kategori: Allmänt

Var på stan en sväng med Patrik och Riki. Det är nog det längsta han promenerat hittills (Riki). För att han varit så duktig gick vi in på djurmagazinet och köpte han ett tuggben och lite hundgodis till träning. När han kom hem så börja han direkt på tuggbenet, efter det somna han :) Idag blir det nog att hälsa på mamma. Här hemma måst nog städas och så måste jag få gjort alla skoluppgifter. Får inte missa BB ikv ;) haha så jävla galet !

 

Pinkparteyyy

Kategori: Allmänt

På lördag ska vi fira Elle som fyller 19 år ! Kmr bli skit bra känner ja ;) Pink Partyy sku d va. Blir att dra på sig nybyxorna och ett shockrosa linne. Lär nog bli utgång också, lite kul att alla kmr ha matchande klädsel ;) Får ta till akt att fota mkt den kvällen.

Bröllop

Kategori: Allmänt


Det vackra paret !

Foto: Tina Savinen

Han växer fort vår lillgrabb <3

Kategori: Allmänt

10 veckor

 

8 veckor

Riki 10 v

Kategori: Allmänt

vill fixa till min blogg

Kategori: Allmänt

Ngn som är bra på det ? Elr kan mer om det än mig ?
Den ser såå tråkiiig ut just nu :p

Häärligt

Kategori: Allmänt

Nu börjar det kännas som vår ! Solen börjar värma lite smått och på gården har det smällt bort en massa is/snö. Hoppas bara det inte kommer nå mer snö. Allt kan gärna fara bort på en gång för min del ! Har sovit jätte bra inatt, kanske för att man har en sån underbar pojkvän ?:) Riki har sovit länge och snart ska vi ut på en liten promenad i det fina vädret. Blir nog även att storstäda idag. Var ett tag sen nu för blir inte så taggad då det ska ligga massa tidningspapper på golvet :P Men idag ska det bli av :) Snart närmar det sig klassresa, måste kanske införskaffa sig en ny bikini snart?

pasteller till våren

Kategori: Allmänt

 

 

godnatt ;)

Kategori: Allmänt

hunnit med idag

Kategori: Allmänt

Idag så har man varit till lule en sväng med tina björn och erik. Köpte mig en ny väska för mina andra jag använder för tillfället är sönder, köpte även ett par svarta byxor som sitter perfekt! :) Igår jobba jag från 10-18 , på lunchen var jag och kollade in rean m tina som chili och intersport har. Köpte mig en sommrig tyg väst, linne och oversize tröja för 200:- billigt och bra ;) I lule köpte tina sig en klänning till bröllopet hon skulle på idag. Har även sminkat och fixat hennes hår. Efter det så for jag och patrik + hundarna till mamma och äta middag. Riki var busig som vanligt. Börjar bli jäääävligt less på hans pipande,ylande skällande..Så hoppas han slutar med det, SnArAsT!

Hat vållar fejd, kärlek skyler alla fel

Kategori: Allmänt

Modell: Annie , (häder) Malin
Smink: Annie
Hår: Malin H
Foto: Mathilda