köpte idag

Kategori:

Jackan satt jätte bra. Köpte även underkläder till mig själv.
Var en snabbis till djurmagazinet och handlade lite nytt hundgodis
och leksak till Ozzi. Ska nästa vecka ngn dag och boka en
tid för ansiktsbehandling elr liknande på hår , naglar spa.
 

sjuk igen

Kategori:

Hatar att vara sjuk! Väldigt less att bara få vara frisk i typ max 3 mån och sen så drar man på sig ngt igen :/ Hade feber igår. Nu är d snora och halsont. De vanligaste symptomen ja alltid får då ja säger sjuk haha. Nå igår gjorde ja inte ett piss. Idag har jag hälsat på farmor och tim som är hos pappa hela veckan. Ozzi fick leka massa m hundarna. I morn blir det nog inget spec heller. tanken var att jag på torsdag (min födelsedag) ska jobba. Spelar ingen roll då d ändå är torsdag. Men kanske måste skippa det då man inte känner sig så fräsh. När man nu jobbar med hygienartiklar kosmetik dsv så vill man inte hålla på å hosta / snora bland kunderna :P hehe.. så får hoppas att man blir frisk så fort som möjligt. På tors elr fre så ska familj och sånt komma och på lördag blire fira m kompisar eventuellt utgång efter de :)
Ozzi Jeppe & Yasmine
 
 

Skog

Kategori:


Hemma efter långprommis i skogen m patrik & ozzi. Tränade även lite
vardagslydnad på BHK med andra hundar omkring som lite störning,gick
jätte bra. Jätte härligt väder ute. Blir nog fara dit ngn fler gång nästa vecka.

kläder

Kategori:


Här är bild på kläderna ja köpte idag

2012-09-14

Kategori:

Idag har vi varit till Happis, där köpte jag (ikea) ett lackbord som jag ska ha skrivaren på som passar bra --> dära i hörnet ;) hehe..Köpte även lite smågrjer som 2st diskborstar, servetter, 2 st fotoramar och tyg till kudde. Var till rajala en sväng och köpte mig 2 tröjor, linne och hår grej. Så nu är jag helnöjd ! Fått det jätte fint i vardagsrummet. Ny tapet nya gardiner , nya kuddar, även krukor å blommor :) Nu blir det nog bara att ta det lugnt resten av dagen och se serier. I morgon blir det dop. kommer bli kul då släkten ska komma så får man träffa dom. I onsdags var jag hos barsken , 3dje sittningen avklarad. Får se om det kanske blir en till för att bara fylla i lite extra, göra smådetaljer dsv. Här är några bilder härifrån, allt är inte från v-rummet.

festligheter

Kategori:


Igår firade vi en kompis som fyllt år. Morgonen började vi hos mamma med att äta palt, var nå djuriskt gott ! Sen hem å fixa sig , vid 20 tiden for vi till crisp där alla var. Drack och hade mysigt, sen drog vi alla vidare till bowlingen. Jätte trevligt var det, sen fortsatte kvällen på lilla. Lyckad kväll må ja säga ;)

smink

Kategori:


Här är något jag skulle behöva :) ingen brådska precis men väldigt bra att ha. Har redan en liknande ''brush belt'' från makeup store. Men i den ryms det inte lika många penslar/borstar och väldigt svårt att få den ren om man haft smutsiga verktyg i den. Den andra är ju väldigt bra att ha så man får med sig allt. Nå dom här finns iaf att köpa här http://www.eyeslipsface.co.uk/category~catID~13.htm för den som är intresserad.

I see the sun rise in your eyes, your eyes We've got a future full of blue skies, blue skies

Kategori:

Ingen vidare händelserik dag. Bara tagit det lungt. Ätit gott , sett film, läst. sånna dagar måste man också få ha :) I morgon hoppas jag det kommer ngt roligt i brevlådan, om inte i morgon så lär det komma ngn gång den här veckan. Nu till helgen blir det festligheter, en kompis fyller år som vi ska fira. Lutar även mot att de blir klassfest också. nästa vecka blir de fortsättning på min tatuering och nästa vecka lördag ska jag på dop. Ser jag fram emot :)

köpt

Kategori:


Byxor från gina som sitter jätte bra, har likadana fast i svart.
Långärmad tröja från carlings, skön
Linne från carlings

Och en stickad tröja jag inte hittade ngn bild på. sorry
 

igår såg vi den här filmen

Kategori:

 

hundutställning

Kategori:


Jag & Ozzi