sett klart

Kategori:


Sett klar säsong 1 & 2 av hundcoachen med Fredrik Steen som han heter. han är 36år gammal. Idagsläget har han 4st schäfrar.
 
Vad är det vanligaste problemet som hundägare stöter på?
- Brist på ledarskap. Det är skittråkigt att höra ordet ledarskap hela tiden för det är lite negativ klang i det, eller har varit i alla fall. Men ledarskap innebär också att man ska guida hunden genom livet, vara en stöttepelare. Givetvis också kunna sätta gränser, men ledarskap är ett måste för att kunna ha en kommunikation med sin hund. Har man inget bestämt ledarskap så spelar det ingen roll om man berömmer hunden för det tar ju inte hunden åt sig. På nåt sätt är ledarskapet nyckeln till all problemlösning. Säger Fredrik.

Har sett nästan alla säsonger av cesar millan och han är ju verkligen något. Man lär sig väldig mycket av att se sånna program. Som dom säger, man skall inte krångla till det så mycket. Märker att i cesars program är det lite mer extrema fall och mer amerikanskt då såklart. Är ju lite skillnad på hur vi lever här. Men tycker cesar är toppen. Kul att se hundcoachen då han tar med lite vanligare situationer som när hundar inte gillar hantering av kloklipp eller tex skäller vid dörren dsv. Hoppas många tar till sig och lär sig :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: