Bilder från turkiet. Lite sent menmen ;)

Kategori:

Beachparty
Malin jag & Agnes på stranden
Beachparty, från vänster sabbe jag pat evve
jag frida elina madde
klassen, madde vigi sabbe evve elina julia julia frida jag elin agnes jessica
Beachparty julia malin julia elina jessica agnes jag

lördag kväll/natt

Kategori:

Idag har jag patrik tina och tim varit i lule och shoppat fick med mig hem en massa fint. patrik stoppade mig ifrån att handla allt för mkt , tur det ! Bra rea hade de. Sen efter lule vare ba att fixa sig och sen for vi alla till emma och spela sällskapsspel och wii. Det var kul. Blev att dansa en hel del. Skönt att ha varit ledig i dag, även i morgon. Får se hur det blir med måndag tisdag, onsdag äre då jobb!
 

Bilder från ikväll

Kategori:

God drink med melon
Ellen är jätte söt och har börjat le mkt
såhär går det när Linus är med i sällskapsspel
Tina & lilla Ellen
Bild på mig ute i trädgården

jag & ozzi

Kategori:

Jag och min söta vovve. Nu är han lite över 5 månader gammal.
Gjorde helt rätt i att köpa honom. Kanske inte den
charmigaste bilden, helt osminkad och trött, men de är man också !
Ozzi är däremot jätte söt :) Ha en trevlig helg <3

Before you came into my life I missed you so, so bad

Kategori:

 
Ta mig dit igen !? Helst NU. Vill utomlands igen. Tillbaka
till solen badet och dansandet. Ingen dunder trängsel där direkt.
Känns som att det bara regnat här hela sommaren, och när det väl
är bra väder så jobbar jag. Här är en bild från turkiet på Madde
Elin och mig. Kulkul. I morgon blir det att fara till Lule, kolla
in rean. Hoppas man hittar sig nå fint.
Måst försöka spara på slantarna

Bio

Kategori:

Såg just The Dark Knight Rises
Grym film !
+heta skådisar ;) hehe
 

2012-07-23 Bilder

Kategori:

Idag är Ozzi 5 månader

Kategori:

Köpte han en liten present från djurmagazinet :)

Blir alltid

Kategori:

Blir alltid sena natt inlägg märker jag. Kan bero på att jag slutar jobbet 18.15 och efter det ska man ju hinna med middag och massa annat. Har varit hem till mamma idag också , där bjöds det på smörgåstårta och till efterrätt marrängtårta med jordgubbar. Efter det tog vi bilen till pappa och hälsa på. Passade på att klippa håret på både Tim & Patrik . Så nu ser dom ut som folk igen ;) hehe. Ozzi blev helt till sig då det var nytt ställe, hade inte förväntat mig nå annat. Gav även pappa en bild från då jag &patrik gick balen. Nästa vecka blir det nog att fara en sväng till finland och hälsa på mammas bröder. Då hänger nog hela fadderullan med, blir nog roligt. Länge sen man var där.

Nu får man hälsa alla godnatt !
 
 
 
 
 
 
 

2012-07-17

Kategori:

Idag har man jobbat, som vanligt. Är alltid lika trött då jag kommer hem från jobbet. Är inte så van med så långa arbets dagar och då jag är van att lägga mig så sent så har försökt ändra lite så det passar in bättre. Jobbar hela veckan förutom lördag, då är jag ledig! :) Sen jobbar jag nästa vecka också. Augusti månad är jag ledig första veckan men sen så blire jobb igen fast kortare dagar, bra att tjäna lite pengar :)

Vad mer har man gjort idag ? Joo har varit förbi mamma en sväng fick med mig matlåda med broccolipaj och så hade mina student(klassbild) bilder + katalog kommit. Har varit ute och cyklat i ca 2h. Ganska skönt, vädret kan man ju inte heller klaga på :) Nu blir det nog bara att äta ngt och ta en dusch. Efter det, Nattinatt !
 

Igår såg vi

Kategori:

 
 
Dr Seuss The Lorax

2012-07-14

Kategori:

Ätit palt idag och fan vad gott det var! har jobbat hela dagen så var jätte trött efter det. Blev att lägga sig och sova så vaknade för en stund sen. kanske inte så bra med tanke på att man måste ju ta sig upp i morgon också , men sova är gött !;) Kerstin (kristers syster) har nu kommit upp till Kalix så i morgon lär hon nog komma hit och hälsa på. Just nu ligger min lilla vovve i famnen och sover. Snart ska vi se The parent trap, nostalgi film från 90 talet ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hade finbesök igår :)

Kategori:

Av Ellen Tina & Björn
 
 
 
 

2012-07-12

Kategori:

Har ätit lasagne hos svärmor för ett tag sen även varit förbi mamma och hämtat mitt paket ;) var in en snabbis på apoteket och hämtade massa salvor. Vart massa tjorv i kassan för hon verkade inte kunna den alls ;s så måst förbi där i morgon när jag har tid. Jobbet kallar !

Här har ni en bild på mina två favorit pojkar ! <3
Patrik & Ozzi
 
 

Ny design

Kategori:

Ja då har man bytt design igen tyckte den här var lite sommrigare och gladare. Till hösten får det bli en mer murrigare mysig desig. Nu till ett annat ämne, längtar tills mitt paket kommer ! (beställt) avslöjar inte vad det innehåller ;) hehe

10 sanningar om mig själv

Kategori:

1 Jag har väldigt dåligt tålamod !

2 Jag älskar frukt och bär !

3 Jag är lat..väldigt sprallig och glad men älskar att sova.

4 Jag är en väldigt säker människa vet ofta vad jag vill och vad jag tycker.

5 Svårt att bestämma mig om det gäller småsaker, för att jag egentligen inte är så brydd så brykar tycka att de inte spelar ngn roll (småsaker)
 
6 Gillar att diskutera saker, gillar att ha rätt
 
7 Gillar inte när folk skämtar på andras bekostnad / dålig attityd. Kan bli lätt irriterad över sånt. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

8 Bra på att slösa pengar...ingen nyhet

9 Ont i huvudet jämt, spänner käkarna morgon som kväll.

10 Tycker det är jätte kul att pyssla, vara kreativ. Göra andra fina , fixa hår & smink.

En helt vanlig dag

Kategori:

Idag har vi ätit middag hos mamma, var jätte gott. Blir nog att hälsa på pappa ngn dag för att klippa Tim och så ska pappa få lite bilder från balen/studenten. Har även varit på vårdcentralen idag, fick någon ny starkare kortisonsalva för utslagen på kroppen och en annan för ansiktet även en salva/bodylotion som jag ska smörja hela kroppen med. Så nu hoppas jag äntligen på att man får bort allt sånt där, bara att hon sa att det tar typ minst 8 veckor..jippiiii..Nå då äre väll bara att smörja. Fredag blir det jobb ! hoppas på mkt kunder så tiden går fortare. Har hafft filmkväll hos T o B de senaste kvällarna , har sett nästan alla hannibal filmerna och igår såg vi 21 jump street (komedi).

Tvättat bilen invändigt idag, skönt att få det gjort. rätt mkt sand där från alla hundar. Våra passagerare uppskattar det säkert också ;) Utvändigt tar vi en annan dag, lite tidigare på dygnet då man inte blir uppäten av mygg.
 
Bild från hemmafest, förra lördagen.
Här är vi och grillar, Peter Erik & Jag, Patrik fotar.

2012-07-09 Bilder

Kategori:

 
 
 
 

Hemma hos Tina & Björn igår

Kategori:

 
 
 
 
 

Det här har jag på naglarna just nu

Kategori:

Ett ljusgrönt nagellack, ny färg från viva la diva
Glitternagellack från china glaze
Utan blixt
 
Med blixt
 

Mosters lilla flicka <3

Kategori:

 
Ska nog och hälsa på henne Tina & Björn idag :)

”If we don't learn easy lessons, they get harder."

Kategori:

Jaa då har man bokat tid för gaddnig i september, 3 sittnigen blire då. Har nämligen 2 vingar som täcker hela ryggen,för de som inte visste :) Då får man hoppas på att den hinner blir klar. Sådan väntan..suck..Sen så har ja redan hunnit tänka nu vad nästa projektt blir men de avslöjar jag inte än. Ska själv sitta och skissa lite på det.

Idag ser vädret mer lovande ut så får se vad som väntar !:) Igår var vi hos Tina o Björn och såg film, åt massa gott. Pappa,Ritva & Tim var förbi hit och då bjöd vi på fika och kaffe. De fick se hur vi har fått till de här även träffa lilla Ozzi som verkade glad av att få se dom. Före det så jobbade jag.
 
Såhär ser det ut !